onsdag, september 03, 2008

Vernissagedax

.
.

Premiär för Djungle Fever, Gallerinatten 2008

Det är ett känt faktum att tiden flyger iväg när man har roligt, och med det i åtanke måste det senaste året, teoretiskt sett, varit en enda stor glädjeyra för min del. Eftersom jag innerligt älskar mitt arbete så vågar jag dessutom påstå att det är sant. Jag har njutit av nästan varenda stund. För knappt tolv månader sedan var jag i full gång med att planera mitt boksläpp med min nutidsaga ”Var är Prinsen?” samtidigt som färgen knappt hade torkat på illustrationerna till samma bok. Under boksläppet och vernissagen, Gallerinatten i september 2007 slog vi publikrekord på Hyregatan 3 och i den stunden undrade jag i mitt stilla sinne hur jag skulle kunna överträffa mig själv.

Ett år senare är min stillsamma fråga besvarad.

Den 27/9 2008 kommer inte bara jag, utan ett dussin fantastiska konstnärer att fylla både Hyregatan 3 A och 3 B med färgsprakande, passionerad, tänkvärd och imponerande konst.

Min dröm om ett nätverk med konstutövare har förverkligats och ÖresundArt har redan börjat få sitt eget liv. På gamlavaster.se kan du läsa mer om ÖresundArt under Månadens Profil och om vår kommande premiär.

Jag är fantastiskt stolt över vad jag har åstadkommit samtidigt som jag redan har börjat förnimma den svåra uppgift som jag står inför tolv månader fram i tiden. Att överträffa lördagen den 27:e september 2008 kommer att bli svårt, men självklart inte omöjligt. . .

/Jenni

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Josef Boberg sa...

"Det är väl märkligt att man kan gå omkring i livet och sakna något utan att vara medveten om det. Det är nästan ännu mer förbryllande att när man sedan får det som man saknade, inte kan förstå hur man klarade sig utan det."

Så sant som det är tänkt/skrivet, verkligen...

Ha det... :-) /önskar tankefrihets-vännen Josef